Activiteit

Peer! Academy In 5 stappen naar een zelforganiserend team

donderdag 1 oktober 2015 , 17:30 - 20:30 uur

Van een zelforganiserend team verwacht je dat ze continu blijven leren en verbeteren. Toch blijkt regelmatig tijd nemen voor verbeteren lastig. Onder tijdsdruk verwateren vaak de overlegmomenten om deadlines te halen. Het team vind ze saai en doet liever 'echt' werk en de organisatie ziet er te weinig resultaat van.

In deze masterclass presenteren we een aanpak om continu leren en verbeteren te verankeren in het team en de waarde hiervan te laten zien aan de organisatie. We doorlopen de 5 stappen die zorgen dat leren en verbeteren afwisselend en effectief blijft. Met de deelnemers kiezen we een van deze 5 stappen om mee te oefenen.

Hierbij gebruiken we een dialoogwerkblad, een hulpmiddel om zonder facilitator als team gefocust met verbeteren aan de slag te gaan. Daarnaast delen we onze ervaringen met dit model aan de hand van zelforganiserende teams bij uitstek: Agile ontwikkelteams bij o.a. FloraHolland, de Rechtspraak en Sligro.

Voor wie?
Of je nu verandermanager bent, implementatie-, project-, HR- of interim-manager, deze Masterclasses zorgen ervoor dat je met je actuele kennis van grote meerwaarde voor je opdrachtgever kunt zijn.

Over Linda Dorlandt en Remi-Armand Collaris
Linda Dorlandt is projectmanager en 2e voorzitter in de OR bij FloraHolland. Als begeleider in veranderingsprocessen is ze altijd op zoek naar de kracht in het team.
Remi-Armand Collaris is partner bij Lagant. Hij gelooft dat organisaties alleen succesvol zijn en blijven als ze talenten van medewerkers in teamverband tot bloei laten komen.
Beide zien ze Agile, Scrum en Lean als belangrijke inspiratiebronnen om organisaties verder te helpen.

Kosten
De kosten van deze workshop bedragen €7,50.

Maaltijd
Mocht je ook om 17.30 mee willen eten, laat het dan even weten via boekingen@peer033.nl. Dan zorgen we dat er broodjes en soep voor je klaarstaan. Kosten hiervoor zijn ook €7,50.

Locatie
Peer! - Seats2Meet locatie
Deel dit: