Activiteit

Kantelcafé – persoonlijke groei en ontwikkeling

dinsdag 22 september 2015 , 16:00 - 18:30 uur

“We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperken” (Jan Rotmans)

Deze tijd vraagt om fluïde en agile vormen van organisatie als voorwaarde voor organische groei. Organisatievormen die de intrinsieke motivatie van medewerkers niet ondermijnen maar laten bloeien. Maatschappelijk initiatief dat wél kans krijgt om te slagen. Talenten die wél ruimte krijgen om zich te ontplooien. Dat - en allerlei andere verhalen over een persoonlijke omslag of over een omslag binnen een instelling of een organisatie - zijn de verhalen van het Kantelcafé op verschillende locaties door het hele land, in de week van 22 september 2015.

Peer! stelt vooral de vraag: ‘hoe leren we in de toekomst?’ centraal. Welke kanteling vraagt dit van het onderwijs – binnen en buiten de onderwijsinstituties? Welke kwaliteiten vraagt dit van ons als individu? Wat heb je nodig om je te blijven ontwikkelen?

Samen willen we - in verbinding van oude en nieuwe economie – het bewustzijn van de noodzakelijke beweging versterken. Het bewustzijn is bij de kenniswerkers in de wereld van Seats2Meet aanwezig. En hoe is dit in de meer traditionele sectoren? Wat kunnen flexwerkers en werknemers hierin voor elkaar betekenen?

Met het Kantelcafé willen we een bijdrage leveren aan het doorgronden van de maatschappelijke en de persoonlijke kanteling. We faciliteren serendipiteit en hopen op mooie toevallige ontmoetingen.

De sprekers zijn Sandra Barth en Mirjam Gaasterland.

Sandra Barth
Sandra Barth is mede-eigenaar en facilitator bij Peer!, een Seats2meet locatie waar zij ZP’ers en bedrijven met elkaar verbindt en inspireert om duurzaam, sociaal en bewust te ondernemen. Zij begeleidt bedrijven bij het innoveren van hun business model. Haar rol als coördinator van het netwerk Bewust Amersfoort sluit hier mooi bij aan. Dit netwerk inspireert ondernemers bewust, duurzaam en sociaal te ondernemen.

Mirjam Gaasterland
Mirjam Gaasterland is mede-eigenaar en facilitator bij Peer!, een Seats2meet locatie. Met beide activiteiten wil zij bijdragen aan met plezier je werk kunnen doen. Bij Peer! heel praktisch door het faciliteren van een fijne werkplek waar je je verbonden mag weten met andere professionals. Als loopbaancoach door samen op zoek te gaan naar – voor jou betekenisvol - werk waarin je met plezier jouw bijdrage kunt leveren en je je verder kunt ontwikkelen.

Kosten
De kosten van deze workshops bedragen €5,00.

Locatie
Peer! - Seats2Meet locatie
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 11 t/m 22 jaar
Deel dit: