Bericht

Energietransitie Nieuwland

Geplaatst op 4 december 2020, 18:18 uur

Wij hebben jullie hulp hard nodig!
 
Beste inwoner van Nieuwland,
In samenwerking met de gemeente Amersfoort zijn wij, studenten sociale wetenschappen van Universiteit Utrecht, druk bezig met een onderzoek naar energietransitie in de wijk Nieuwland. Door COVID-19 is alleen online onderzoek mogelijk, vandaar dat we op deze manier inwoners proberen te bereiken die ons willen helpen.
 
Het doel van de Nederlandse overheid is om voor het jaar 2050 alle huizen aardgasvrij te maken. Hiervoor zijn andere, duurzame, energiebronnen nodig. Hoe denken jullie over het wonen in een huis met duurzame energievoorzieningen en hoe zouden we dit in jullie ogen kunnen aanpakken? Wij zijn benieuwd naar jullie inzichten en denkwijzen! 
 
Om jullie zo goed mogelijk te betrekken in het proces van verduurzaming en de geplande energietransitie vanuit de gemeente, vragen we aan jullie dit met ons te delen via een vragenlijst en/of interview. De bijgevoegde link stuurt u naar een Google Forms, waarin u kunt aangegeven of u geïnteresseerd bent in het invullen van een enquête en/of het deelnemen aan een interview. Door uw e-mailadres in te vullen, nemen wij vervolgens contact met u op. Als u contact met ons wilt opnemen, dan kan dit via: Amersfoortnieuwland2020@gmail.com
 
Alvast bedankt namens het gehele onderzoeksteam!
 
Link:
https://bit.ly/35XVsnf

Illustration
 
Deel dit: