Bericht

"Vrijheid in Verbinding" verkrijgbaar bij onze buurtbakker Groenendijk

Geplaatst op 25 maart 2019, 17:39 uur

Wie wil er niet vrij zijn? Vrij om te zijn wie je bent en daar expressie aan te geven, vrij om de keuzes te maken waarmee je je leven vorm geeft. Maar we verlangen ook naar verbinding: naar betekenisvolle relaties met anderen, naar bezigheden die ons voldoening geven, naar een plek waar we ons thuis voelen.

Vrijheid en verbinding zijn basisbehoeften van de mens. Behoeften die op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken.

Kan het wel samengaan: vrij zijn en toch verbonden? 

Hoe vrij zijn we eigenlijk als mens? Waarin zijn we wel vrij en waarin niet? En hoe komt het dat sommige mensen zich in precies dezelfde situatie vrijer voelen en gedragen dan anderen?

Dit boek geeft op beknopte en heldere wijze weer wat het betekent om tegelijkertijd vrij en verbonden in het leven te staan. Wat het van ons vraagt, wat ons erbij helpt en wat ons tegenhoudt.De auteur maakt je deelgenoot van haar eigen zoektocht en helpt je op weg bij die van jou. Inzichten uit de moderne psychologie en wijsheden uit de oude spirituele tradities zijn tot hun essentie teruggebracht. Het resultaat is een overzichtelijke gids die uitnodigt tot zelfonderzoek en tot het vinden van je eigen weg.

Het boek is verkrijgbaar bij buurtbakker Groenendijk (Zonnewijzer 2), Boekhandel Veenendaal (Langestraat 33) , Tara-Boeddha Winkel (Krommestraat 29) of bij de erkende boekhandel en de uitgeverij, https://www.nobelman-boeken.nl/webshop/non-fictie/detail/75/vrijheid-in-verbinding.html

Illustration
Vrijheid in Verbinding van Anita Kentie
Deel dit: