Bericht

Kickboksen en bokszaktraining in Nieuwland

Geplaatst op 6 februari 2018, 12:15 uur

Wie zelfverzekerder en fitter wil worden kan kickbokslessen of bokszaktrainingen volgen in Nieuwland. Sportschool A-Dance, gevestigd op bedrijventerrein Calveen in voormalig kinderopvangcentrum Mickey's, biedt naast de vele danslessen ook vechtsportlessen aan voor kinderen en volwassenen.

De kickbokslessen worden verzorgd door Geronimo de Groot, die al van jongs af aan op hoog niveau kickbokst en veel ervaring heeft in lesgeven aan jonge kinderen, tieners en volwassenen. Bijna alle lessen worden op recreatief niveau gegeven in een relaxte omgeving. Echter zijn er wel doorgroeimogelijkheden voor kinderen en is er op vrijdag ook een wedstrijdgroep actief. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom. Ouders kunnen tijdens de training in de sfeervolle lounge wachten onder het genot van een drankje en gratis wifi.

Voor volwassenen die niet van lichamelijk contact houden zijn er de steeds populairder wordende bokszaktrainingen. De ideale sport work-out voor mensen die graag fitter en sterker willen worden, van vechtsport houden en in groepsverband willen sporten. Op de bokszak voer je verschillende stoot- en traptechnieken uit, gecombineerd met kracht- en conditieoefeningen. A-Dance biedt maar liefst 6 bokszaktrainingen per week aan, ook in het weekend, met een flexibel abonnement.

Geïnteresseerd in kickbokslessen en/of bokszaktrainingen? Bezoek de website www.a-dance.nl of loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

 

Illustration
Geronimo de Groot in actie bij A-Dance
Deel dit: