Organisatie

DINMED FISCAAL JURIDISCH ADVIES & BEMIDDELING

Onderneming

DINMED FISCAAL JURIDISCH ADVIES & BEMIDDELING


Wij begeleiden, verzorgen en geven advies over onder andere:


Auto / Omzetbelasting / Inkomstenbelasting / Invorderingszaken / Bezwaar- en beroepsschriften / Aangifte /Loon en personeel / Jaarrekening / Eenmanszaak / VOF / BV/ Vennootschapsbelasting / Partnerschap / Boekhoudbegeleiding / Erven & Schenken / Eigen woning / Financiële administratie / Ondernemingsplan/Buitenlandse belastingplicht /Schuldhulpverlening


Dinmed Fiscaal Juridisch Advies & Bemiddeling is een dynamisch belastingadvieskantoor met meer dan 25 jaar ervaring in de fiscale en financiële adviespraktijk. Wij adviseren en begeleiden particulieren, ondernemers en ondernemingen in het MKB. Onze cliënten zitten in diverse branches waarbij de onderneming wordt gevoerd in een BV, VOF/maatschap of eenmanszaak.


Bij Dinmed kiezen we voor een persoonlijke aanpak door samen met de klant de vraag- of probleemstelling te formuleren en te inventariseren. De mogelijke oplossingen zullen wij in een plan van aanpak uitwerken en met u bespreken. Wij zijn nauw betrokken bij onze klanten en hebben regelmatig contact met hen. Door deze persoonlijke benadering kunnen wij een vertrouwensrelatie opbouwen waarbij de wensen en verwachtingen van de klant voorop staan.


Werkgebied Amersfoort en Utrecht


mr. R.N.S. Dinmohamed RB     www.dinmed.nl     info@dinmed.nl     T 06-53351963


 

Deel dit:
Contactpersonen van DINMED FISCAAL JURIDISCH ADVIES & BEMIDDELING