Organisatie

Fotobodyart

Onderneming

De drijvende kracht achter Fotobodyart is Jaap van Eekelen. Jaap is altijd al creatief geweest. In zijn lagere schooltijd was jaap vooral bezig met schetsen en tekenen. Toen Jaap daarna naar de technische school ging kwamen er ook andere hobby's in beeld. Toch bleef creativiteit daarbij een belangrijk rol spelen. In 1979 begon Jaap zijn hobby fotograferen te combineren met de airbrush en met knippen en plakken. Jaap is toen collages van foto's gaan maken. Dit heeft Jaap gedaan door foto's van een bloot lichaam te combineren met een foto van een struik of boom.


Jaap vergrote de foto van de struik of boom heel sterk waarna deze met de airbrush ingekleurd wordt om later als achtergrond gebruikt te worden. Jaap sneed daarna met een scalpelmesje het lichaam uit de foto en plakte dit op de achtergrond. Tenslotte maakte jaap een kleurenkopie hiervan. Tegenwoordig werkt jaap niet meer met de airbrush en scalpel maar met de computer. Dit geeft veel nieuwe mogelijkheden.


In de galerie ziet u diverse voorbeelden staan van wat Jaap voor u kan maken. Jaap zoekt op dit moment meer modellen. Wilt u ook een kunstwerk van uzelf? Neemt u dan contact op. Bekijkt u de website eens voor meer informatie.

Deel dit:
Contactpersonen van Fotobodyart