Organisatie

Partou kinderopvang (voor- en naschoolse opvang & peuterschool)

Onderneming

In totaal is Partou kinderopvang met twee peuterscholen en vijf buitenschoolse opvang locaties goed vertegenwoordigd in de wijk. Hierdoor kunnen wij aansluiten bij de drie basisscholen en is iedereen van harte welkom bij ons. Elke vestiging heeft iets unieks, waardoor we goed kunnen aansluiten op de wensen van de kinderen en ouders.


Peuterscholen Zeldertsedreef 3a & Juttepeergaarde 2
Op onze peuterscholen werken wij met Uk & Puk, dit is onderdeel van het programma Ko-totaal en richt zich op de ontwikkeling van het kind, waarbij spel centraal staat. Door de combinatie van spelen en leren worden de peuters gestimuleerd in hun taal- en denkontwikkeling en ook in de ontwikkeling van hun creativiteit en persoonlijkheid.
Op onze vestiging Zeldertsedreef 3a hebben wij plek voor 16 peuters en zijn alle dagen van de week geopend, behalve woensdag. Op de peuterschool Juttepeergaarde 2 hebben wij plek voor 14 kinderen en zijn alle dagen van de week geopend. Tijdens schoolvakanties is de peuterschool gesloten. 


Buitenschoolse opvang in Nieuwland
Vijf verschillende vestigingen in Nieuwland, voor elk kind wat wils. Onze vestiging Zeldertsedreef 3a (4-8 jaar) is gevestigd in het midden van Nieuwland, naast de sporthal. In het hoofdgebouw van basisschool de Border is de vestiging Watersteeg 87 (4-8 jaar) gevestigd. Twee kleinere en huiselijke vestigingen waarbij de aandacht ligt op buitenspelen, creativiteit en ontspanning.
In basisschool de Malelande, Juttepeergaarde 2 (4-8) is een van onze grootse vestigingen gevestigd, wij hebben hier plek voor 50 kinderen. Naast buitenschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij hier ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur.


Op het scoutingeiland, Steur 1, is een 7+ vestiging gevestigd. Een heerlijke en uitdagende omgeving voor de bovenbouw kinderen om op ontdekkingstocht te gaan. Als kinderen liever willen sporten op het sportveld kunnen zij kiezen voor onze sport-bso Laan van Duurzaamheid 10 bij voetbalvereniging ASC Nieuwland. Deze vestiging is ook voor de kinderen van 7 jaar en ouder, waardoor ze heerlijk kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes.


Bijzonderheden
- Wij werken samen met de drie basisscholen in Nieuwland, iedereen is van harte welkom! Dit zorgt er ook voor dat de peuterschool en buitenschoolse opvang goed contact heeft met de leerkrachten, dit komt de overdracht ten goede.
- Onze buitenschoolse opvang vestigingen zijn het gehele jaar geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen.
- In ons activiteitenaanbod richten wij ons dagelijks op buitenspelen, bewegen en muziek.
- Wij hebben op elke vestiging geschoolde, gecertificeerde, enthousiaste en liefdevolle medewerkers. Door de professionaliteit van de pedagogisch medewerkers bieden wij elk kind de mogelijkheid om te ontwikkelen maar vooral ook plezier te hebben.
- Wij zijn tijdens vakantieweken (en op studiedagen) geopend van 7.45 – 18.30 uur.
- Tijdens vakantieweken gaan wij graag op stap met de kinderen; ons vakantiehuis bij scouting Mondriaan, picknicken of met de natuurbus van Partou.
- Ook organiseren wij workshops; denk hierbij bijvoorbeeld aan judo, bumpervoetbal, theater of muziek. Kinderen hebben uiteraard veel inspraak in ons activiteitenprogramma.
- Uw zoon en-of dochter is van harte welkom op een van onze vestigingen om een keer te komen kijken en een dagdeel mee te draaien, graag horen wij dit wel van te voren.


Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw kind(eren) kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice op ons servicekantoor in Vianen via telefoonnummer 088 - 2357500 of e-mail klantenservice@partou.nl Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens binnen te lopen op een van onze vestigingen. 

Deel dit: