Dennis van Doesburg

Professional, Leef3.nu
Wie is Dennis?

Ik woon samen met mijn vriendin en twee dochters in Leusden. Ik ben opgegroeid in het westen van het land. Het overgrote deel van mijn werkend leven ben ik werkzaam geweest in marketing en communicatie. Ik doe aan fitness, ben politiek betrokken en actief en speel gitaar in een band.

Mijn werk en hobbies

Ik werk bij Leef3.nu. Leef3.nu biedt talloze diensten aan om het leven van (thuiswonende) ouderen en mantelzorgers makkelijker en leefbaarder te maken. Daarbij richten wij ons puur en alleen op de behoeften en wensen van ouderen en mantelzorgers zelf, en niet op wat er over hen gezegd wordt. De diensten die Leef3.nu aanbiedt bestaan voor het overgrote deel uit diensten aan huis.


Mijn grootste hobby is het spelen van gitaar in mijn band. Ik hou van stevige rock.

Mijn omgeving

Ik woon zelf in Leusden, dus ik weet niet of dit relevant is voor hier. Ik waardeer mijn buurt (Alandsbeek) in ieder geval zeker, maar zou willen dat er meer cohesie bestaat.

Mijn droom

Mijn grootste zorg is wat er nu gebeurt t.a.v. ouderen. Gelukkig zijn er veel ouderen die vitaal zijn en genoeg geld hebben om een prettig leven te leiden. Er zijn echter ook veel ouderen bij wie dit niet het geval is. Juist deze ouderen (en daarmee vaak ook hun mantelzorgers) hebben het meest te lijden onder alle veranderingen die er in het zorglandschap hebben plaatsgevonden.


Mijn droom is om de maatschappij zo om te vormen dat alle ouderen weer het gevoel hebben erbij te horen en een prettig leven kunnen leiden op de manier zoals zij dat zelf willen. Dat ze weten waar ze moeten zijn voor van alles, hier ook makkelijk toegang tot kunnen krijgen, dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze er vooral weer toe doen.

Organisaties van Dennis