Leontien Valkhof

Bewoner, Ondernemer
Wie is Leontien?
Ik woon in Nieuwland vanaf 2001 met mijn gezin (man en twee kinderen). Ik heb een eigen onderneming die "Tien voor Wonen" heet en met dit bedrijf verhuren wij woningen in Amersfoort en ook in de leuke wijk Nieuwland.
Mijn werk en hobbies
Ik heb een eigen onderneming "Tien voor Wonen" en wij verhuren woningen in Amersfoort, waaronder ook in de wijk Nieuwland. Dus zoekt u een leuke huurwoning of heeft u een eigen woning te huur? Dan komen we graag met u in contact!
Mijn omgeving
Onze buurt is ruimtelijk opgezet, heeft veel groen en het is prettig dat onze kinderen veel buiten kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Verbeterpunten zijn het parkeren in de wijk (teveel auto's en te weinig parkeerplaatsen) en het afvalbeleid en dan vooral het omgekeerd inzamelen van afval en de ondergrondse afvalcontainers.
Mijn droom
Wij wonen al lang in de wijk Nieuwland en in het begin was het een hele kale wijk met weinig groen en was het er heel stil en viel er weinig beleven. Nu is de wijk veel groener geworden en is het een hele leuke en levendige omgeving waar we met ons gezin heel prettig wonen. Er worden leuke dingen georganiseerd en de wijk is erg leuk, veilig en prettig voor onze kinderen. En dat is waar we van droomden: een prettige, gelukkige en fijne omgeving om in te wonen! Nou die hebben we dus zeker gevonden en dat blijkt ook wel uit het feit dat we hier al zo lang wonen! Het wordt alleen maar leuker in de wijk.
Organisaties van Leontien