Joan Verspaget

Bewoner, Ondernemer
Wie is Joan?

Ik woon sinds februari 2017 in Nieuwland samen met mijn man Harrold en onze twee zoontjes Stef en Finn. We hebben inmiddels onze draai gevonden. Stef speelt voetbal en doet dit uiteraard bij ASC Nieuwland. Finn is bijna klaar met de zwemlessen en zal dan ook gaan voetballen.

Mijn werk en hobbies

Mijn werk bestaat uit mijn eigen onderneming waarin ik vrouwen coach zichzelf te bevrijden van belemmerende gedachtes en overtuigingen zodat ze voluit kunnen genieten van het leven en al het moois dat het te bieden heeft.
In mijn vrije tijd wandel ik graag of ga hardlopen. En natuurlijk onderneem ik graag wat met mijn gezin. Of dat nou spelen is bij de draak, een rondje over de wal of voetballen op de veldjes. Alles kan hier!

Mijn omgeving

Ik hou van de ruimte die de kinderen hebben om te spelen. Een verademing voor het hele gezin :)

Mijn droom

Toen wij kozen voor deze wijk was onze droom dat onze kinderen lekker buiten spelend kunnen opgroeien. De verwachtingen zijn hierin echt overtroffen. Ook de hoeveelheid kinderen in de buurt om mee te spelen is geweldig. Verder vind ik het lekker om een blokje om te gaan en heeft het ons verrast wat er zoal georganiseerd wordt in de wijk. Nu we allemaal ingeburgerd zijn en onze plek gevonden hebben zou ik meer mensen in de wijk willen leren kennen. Stap voor stap vooruit.