Alex van der Sluijs

Bewoner, Ondernemer, Professional, Scholier/student
Wie is Alex?
Ik woon in Nieuwland vlak naast de Malelande met een mooi uitzicht op de vijver. We hebben het als gezin heel erg naar ons zin en alle voorzieningen binnen handbereik. Met 4 kinderen, een hond, konijn en 2 poezen is het best druk, maar erg gezellig. Het is een beetje de zoete inval bij ons en wellicht heb ik dat genetisch doorgekregen van mijn moeder die uit brabant kwam.

Mijn werk en hobbies
Ik ben financieel adviseur / hypotheekadviseur en heb een zelfstandig kantoor op de Isselt. Daardoor heb ik veel vrijheid en kan flexibel werken, wat zeker met een druk gezin erg prettig is.
Mijn droom
Ik zou zeker nog een keer leuke wereldreizen willen maken, maar zo met de studie van de kinderen voor de deur, zit dat er niet in de komende tijd. Maar wie weet ....

Mijn expertise
Financieel, Fiscaal, Hypotheken, Verzekeringen, Financiele Planning,
Relevante ervaring
ICT, Apple, CRM, DJ'en, Kuifje-verzamelaar en kenner en bestuurslid van het Hergé Genootschap, Organisator van Sinterklaas Amersfoort (niet te verwarren met de organisatie die de intocht doet in Amersfoort). Dat is een goede doelen Sint (huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, events, filmproductie).