Luciëlle Zijderveld

Ondernemer
Mijn expertise
Herkent u een van de volgende situaties:
Uw kind zit niet lekker in zijn vel, hij heeft geen zelfvertrouwen, wordt gepest, is hoog gevoelig of heeft last van verdrietige en/of boze gevoelens?
Soms raakt een kind door omstandigheden uit balans. Vaak lukt het om met behulp van ouders/ opvoeders weer in evenwicht te komen.
Als het wat langer duurt voor het evenwicht is hersteld of als u merkt dat u als ouder te dicht betrokken bent bij uw kind, dan is het prettig en waardevol als er voor korte tijd iemand mee kan lopen met uw kind en u.
Ik bied in mijn eigen KindercoachPraktijk in de wijk Nieuwland op een kortdurende en laagdrempelige manier hulp aan kinderen.
Samen met het kind kijk ik naar wat het wél goed kan en in welke situaties dit goed werkt. Welke vaardigheden heeft het kind al en hoe kan het deze vaardigheden inzetten bij het oplossen van het probleem.

Kinderen kunnen uitstekend zelf aangeven wat er aan de hand is, soms door praten, maar juist ook vaak door spel en creatieve werkvormen. Ik sluit aan bij de beleving van het kind.
Naast mijn werk als kindercoach volg ik de opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut.

Heeft u interesse of vraagt u zich af of kindercoaching iets voor uw kind is, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.