Activiteit

Nieuwland Maaltijden in de Wijkboerderij: Pasta à la Malalay

vrijdag 1 december 2023 , 18:00 - 19:30 uur
Illustration

Op vrijdag 1 december nodigen we u uit voor een gezellige Pasta Party! Kom gezellig kletsen en tafelen, want onze eigen Malalay gaat een overheerlijke pasta voor jullie klaar maken. U kunt Malalay kennen van de zomer BBQ, waar zij al een geweldige salade maakte en waar zij zelfs spontaan een staande ovatie voor kreeg! 
Dit keer stroopt ze de mouwen op en maakt ze een pasta met een twist. De oude vertrouwde spaghetti slierten, maar dan met een heerlijke saus van heel veel verschillende groenten zoals broccoli, ui, mais, tomaten en nog veel meer, verse kruiden en rundergehakt. Super gezond en om je vingers bij af te likken. Wij kunnen niet wachten om dit heerlijke gerecht te proeven, zien we u daar? 

  • Kosten: € 6 per persoon, inclusief tafelwater
  • Locatie: Wijkboerderij Nieuwland, Zeldertsedreef 2.
  • Jullie zijn welkom van 18.00 tot 19.30 uur
  • Aanmelden kan tot maandag 27 november 18 :00 uur door een mail te sturen. Geef aan met hoeveel personen je komt eten en vermeld je telefoonnummer. Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een tikkie voor de betaling. Tot dan!
  • Max 15 personen

 

LET OP: I.v.m. problemen met het aanmeld-account iworden personen die zich voor 17 november hebben opgegeven verzocht zich nogmaals op te geven. 

 

Locatie
Wijkboerderij Nieuwland
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit:
1 reactie

Diana Visser - Adams

za 2 december 2023 16:02
Gisteren (vrijdag 1 december 2023) was het dan zover. De eerste maaltijd van een nieuw team vrijwilligers voor de NieuwlandMaaltijden.
Als "oudgediende" kon ik dit nieuwe team, samen met Jan (ook een actief deelnemer van deze maaltijden) dit nieuwe team helpen met wegwijs worden in Wijkboerderij Nieuwl... lees meer