Activiteit

Spellenzondagmiddag

zondag 25 juni 2023 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

In de gezellige huiskamer van Wijkboerderij Nieuwland zullen vanmiddag van 13.00 tot 17.00 uur diverse spellen aanwezig zijn om te kunnen spelen. Denk hierbij aan klassieke spellen zoals Scrabble en Rummicub, maar ook aan ‘nieuwere’ spellen zoals Ticket to Ride, Qwixx en de Zoektocht naar El Dorado. Deze spellen zullen aanwezig zijn, maar natuurlijk kun je ook altijd zelf een spel meenemen om die middag met anderen te spelen.

Vandaag zullen Tyron en Vivienne van Benki Games het bordspel Pizzachef komen demonstreren én natuurlijk kun je zelf ook dit leuke spel gaan spelen. Er zijn voldoende spellen aanwezig. Voor deze middag is aanmelden gewenst.

Word jij de nieuwe Pizzachef?
Pizzachef is het nieuwe, strategische bordspel waarin je door het bezorgen van pizza’s promotie kunt maken van bezorger tot pizzachef. Zoek je een bordspel dat geschikt is voor de hele familie, maar genoeg uitdaging biedt voor ervaren spelers? Kom langs, speel en laat je overtuigen.

Inloop is gratis, aanmelden kan via het aanmeldformulier

Ben je zelf een groot liefhebber van spellen en wil jij ons op een zondagmiddag helpen om een spel aan een tafel te begeleiden als vrijwilliger? We vinden het super als je ons team zou willen komen versterken. Stuur ons een mailtje als je interesse hebt.

In de Wijkboerderij kun je, tijdens je spel, ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, cappuccino of latte, frisdrank, bier of wijn. Verder wordt er door de Bzzzondere gasten van de Wijkboerderij altijd verse plaatkoek gebakken en dat is er natuurlijk altijd lekker bij. Kosten consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: