Activiteit

MuziekWijs, een nieuwe cursus voor volwassenen

dinsdag 10 april 2018 , 13:30 - 14:30 uur

De Tiende van Tijl, Maestro, Podium Witteman, Vrije Geluiden; zomaar een paar voorbeelden van tv-programma's over muziek die veel volwassenen aanspreken.
Én programma's waar je ook nog wel eens wat van opsteekt! 

MuziekWijs is een cursus voor de volwassen muziekliefhebber onder leiding van een ervaren musicus/docent, die achtergonden en basiskennis verschaft met behulp van veelal live gespeelde voorbeelden uit verschillende muziekgenres.

Wat is muziek eigenlijk? Aan de hand van de definitie van muziek legt docent Ronald Masselink essentiële begrippen uit zoals melodie, harmonie, ritme en dynamiek. Dit alles met behulp van live gespeelde, genoteerde en opgenomen voorbeelden.

Na 8 lessen van een uur bent u in staat notenschrift begrijpend te kunnen (mee)lezen, heeft u genoten van veel muziek, snapt u de muzieklessen van uw kind of kleinkind wat beter, gaat u misschien wat vaker naar een concert of gaat u nu ook een instrument leren bespelen of zingen. Deze cursus is ook geschikt voor volwassenen die al muziek maken, maar nog wat meer theoretische achtergrond willen.

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Pilot cursus voor €99,77 i.p.v €114,68
bijzonderheden
minimum van 5 deelnemers vereist.
Illustration
 
Deel dit: