Activiteit

Kom je bij ons eten? Warme maaltijden bij Partou in Nieuwland

di 31 mei 2016 - vr 3 jun 2016 , 16:00 - 17:30 uur

Het is weer bijna zover; de avondvierdaagse! Om het u gemakkelijk te maken kunnen de kinderen tijdens de avondvierdaagse aan het einde van de bso-dag bij ons blijven eten. De kinderen uit Nieuwland doen mee met de avondvierdaagse in Hoogland, welke start op dinsdag 31 mei a.s.

Wij zorgen voor een heerlijke en gezonde warme maaltijd. Van spaghetti bolognese tot een stevige stamppot, iedere dag zetten we iets anders lekkers op tafel. Zo kan uw kind met genoeg energie beginnen aan het wandelavontuur!

Op onze 7+ vestigingen Steur 1 (gevestigd in scoutinggebouw St. Ansfridus) en Laan van Duurzaamheid 10 (gevestigd bij voetbalvereniging ASC Nieuwland) bieden wij deze maaltijdservice aan. Wij zullen gezamenlijk met de kinderen, ook de kinderen die niet meedoen met de avondvierdaagse, aan tafel gaan zodat de kinderen en we zorgen ervoor dat ze op tijd klaar staan voor de avondvierdaagse,

Ouders kunnen hun kind door middel van een aanmeldingsformulier, welke aanwezig is op de vestigingen, aanmelden voor deze maaltijden. Hiervoor rekenen wij een bedrag van 3,5 euro per maaltijd.

Locatie
Buitenschoolse opvang van maandag t/m vrijdag voor kinderen vanaf 7 jaar.
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
3,50 per maaltijd
Leeftijd
Vanaf 7 t/m 12 jaar
bijzonderheden
Enkel bij vijf aanmeldingen voor deze maaltijdservice kunnen wij het door laten gaan.
start / einde
Gestart op di 31 mei 2016. Beƫindigd vr 3 juni 2016
Illustration
 
Deel dit: