Aanbod

Zangles bij Fajari

Muziek/zang, Kunst/cultuur/creatief
Illustration

Gaat je hart sneller kloppen van zingen? Wil je je daarin verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een gratis proef zangles bij mij, Fajari. Ik geef privé zanglessen in levende lijve en via videobellen.

Heb je altijd al willen zingen, maar nooit gedurfd? Of wil je je oude passie weer oppakken? Loop je tegen dingen aan tijdens het zingen? Ben je hees na het zingen? Heb je moeite met in de maat zingen? Slaat je stem over tijdens een liedje?

Dit zijn zo maar wat dingen die je bij het zingen erg in de weg kunnen zitten, maar die je met een goede zangtechniek, muzikale training een positieve mindset en oefening kunt verhelpen. Daar werken we dan ook aan tijdens de zanglessen. En daardoor wordt zingen nog meer genieten!

De offline zanglessen vinden plaats in mijn zangstudio. De online zanglessen gaan via Zoom.

Tijdens de les zing je liedjes die jij mooi vindt en daarbij maken we gebruik van karaoke tracks of piano/gitaar/ukelele begeleiding. Je doet ook zangoefeningen en leert je stem beter kennen.

Een online zangles gaat ongeveer hetzelfde, zij het dat ik je dan niet live kan begeleiden. Dan zing je met name begeleid door karaoketracks. Voor elke les krijg je een uitnodiging toegestuurd naar een video conference room.

Je bent van harte welkom om een zangles te komen uit proberen! Mail of bel mij gerust voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website. 

Illustration
 
Geplaatst op 16 december 2021, 17:04 uur
Deel dit: