Aangeboden dienst

(groeps) programma voor de zorgprofessional en de onderwijsprofessional

Voortgezet onderwijs, Basisschool, Cursus/les/workshop/training, Zorg, Hapto-/hypnotherapie , Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
leeftijd vanaf 18 jaar

Je bent een betrokken vrouwelijk professional in de zorg of het onderwijs. Gedreven, een hulpverlener pur sang, vooral gericht op de ander, een die zich nauwelijks om zichzelf bekommert. Waardoor je niet in de gaten hebt dat je jezelf voorbij loopt en allerhande lichamelijke klachten krijgt. Daarnaast:

Ik maak graag een afspraak met je om te ontdekken, waar het bij jou spaak loopt en hoe ik je kan helpen je weer (meer) mens te voelen en met energie en plezier naar je werk te gaan. 

Ook als je doorhebt dat er iets moet gebeuren, maar niet gewend bent zelf hulp te vragen… 

Bewust van jouw denken, handelen en gevoel

Met haptotherapie en andere technieken leer ik je bewust te zijn van jouw denken, handelen en gevoel. En de relatie hiertussen. Ik laat je de inzichten die je krijgt tijdens onze gesprekken daadwerkelijk voelen en beleven, zodat je ze bewust en met heel je lijf inzet. Hierdoor voel je je beter en beweeg je je vrijer in relatie tot jezelf en anderen, op het werk, thuis en in andere situaties.

Ik vind dat je er onvoorwaardelijk mag zijn als mens. Authentiek, met alles wat er is. Dat draag ik uit in mijn leven en binnen mijn praktijk, zowel in gesprekken als op ‘de bank’. Door dit te doen, voelt de ander zich gezien en opent zich.

Meer informatie op https://haptonienke.nl, bel voor een afspraak:  +31 6 538 77 582

Foto