Vacature/hulpvraag

Vul de Leefplekmeter Nieuwland in! Hoe ervaar jij de wijk waar jij woont?

Geplaatst op 5 september 2019, 11:19 uur

We brengen een groot deel van onze tijd door op de plek waar we wonen of werken. Dit heeft belangrijke gevolgen voor ons leven en onze gezondheid. Laat weten hoe jij het wonen en/of werken in Nieuwland ervaart: vul hier de leefplekmeter in! Alle thema’s in de Leefplekmeter hebben een link met je gezondheid en hoe je je voelt. De bedoeling van de Leefplekmeter is om de positieve en negatieve punten van een leefplek te bepalen. De uitkomst laat zien wat er verbeterd moet worden.

De ‘Leefplek’ van deze vragenlijst is de wijk Nieuwland. Je kunt de vragenlijst invullen voor de gehele wijk, maar het mag ook voor een deel van de wijk, bijvoorbeeld de buurt waar je woont.
Eind oktober organiseren we een bijeenkomst voor iedereen die woont en/of werkt in Nieuwland. Hier delen we de resultaten en is er de mogelijkheid om terplekke nog aan te geven hoe jij Nieuwland ervaart als wijk.

De uitkomsten van de leefplekmeter worden waar mogelijk verwerkt in het gebiedsplan Nieuwland wat door de gemeente voor 2020 wordt opgesteld.

Illustration
 
Deel dit: