Dit project is afgerond
Project

Wijkfeest Nieuwland 2023

Geplaatst op 6 mei 2023, 10:32 uur
Illustration

Wijkfeest Nieuwland 

 

Programma:

Om 13:00 uur opent Spreekstalmeester Frans Kas het Wijkfeest.

Overal rondom de Draak zijn er leuke pleinen ingericht. Jong en oud, voor iedereen is er wel wat te doen. Rondom de draak zijn er diverse pleinen. Voor elke Nieuwlander is er wel wat te doen of te zien:

  • Kinderplein; met onder andere een stormbaan, een goochelaar en een knutselhoek. 
  • Verenigingenplein; maak kennis met een aantal sporten uit de wijk zoals voetbal, judo, dansen en bootcamp.
  • Horecaplein; kom je een visje of een hamburgen eten, een Syrisch hapje of liever een indiaanse Curry?  
  • Op het Podium komen een aantal spectaculaire optredens die je niet wilt missen. Er komen dans- en muziek optredens, een tweetal zangers en een opkomende getalenteerde DJ uit de wijk. Dit wil je niet missen!
  • Vitaliteitsplein Verzamel tips en tricks en ga vitaler naar huis. 
  • Ouderenplein; Maak nieuwe contacten onder het genot van een kopje koffie of speel een spelletje met andere buuurtgenoten. 

Heb je ook een groot hart voor Nieuwland en wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten in jouw wijk? Maak dan een profiel aan op www.nieuwlandsamen.nl of meld je (ook zonder het aanmaken van een profiel) aan voor de nieuwsbrief op deze website. 

Samen maken we Nieuwland!!

Klaar
Deel dit:
1 projectupdate

NieuwlandSamen -team

Project volgens planning

Inmiddels zijn er al voor 3 Pleinen bekend wat er gaat gebeuren tijdens het Wijkfeest op 1 juli. wil je weten wat er voor kinderen te doen is op het Kinderplein? Of wat je allemaal voor lekkers kunt eten en drinken op het Horecaplein? Of welke activiteiten er worden gehouden door de vereniginen van ...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

NieuwlandSamen -team

wo 31 mei 2023 20:54
De voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn al diverse leuke activiteiten bekend. In deze sneek peak komt het Verenigingenplein aan bod. Kijk op https://nieuwlandsamen.nl/message/77336/wijkfeest-nieuwland--verenigingenplein voor alle informatie.