Stefanie Gulunay

Ondernemer, Professional, Podotherapeut
Wie is Stefanie?

Beste allemaal,


Ik stel me graag aan jullie voor, ik ben Stefanie Gulunay en woon in Enschede. Zelf hou ik heel erg van koken en uit eten gaan. Vlak na mijn studie heb ik enige tijd gewerkt voor een groot bedrijf en de nodige ervaring opgedaan. Daar was ik voornamelijk werkzaam in Putten, Ermelo en Nunspeet.  Alleen bleef ik toch de kriebels te krijgen voor een eigen ondernemeing. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn eigen onderneming te starten in de podotherapie. De keuze voor Amersfoort was al gauw gevallen, gezien de nodige ervaring en kennis vlakbij dit gebied. 


 


Mocht je me niet verstaan in de praktijk door mijn Twentse accent geef het gerust aan, dan komen we er samen wel uut!

Mijn werk en hobbies

Van beroep ben ik podotherapeut, een vrij nog onbekend vak voor veel mensen. Ik zal het kort samenvatten, ik behandel mensen met voetklachten. Voetklachten kunnen ontstaan door een verkeerde statiek (stand van de voeten), verkeerde stand van de tenen of afwijkende looppatroon. Dit leidt vaak tot klachten aan de voet, enkel, knie, rug of heup of een combinatie daarvan. Ik vind het belangrijk om de patiënt zo goed mogelijk uit te leggen wat de klachten precies zijn en hoe deze zijn ontstaan. Inzicht in eigen klachten geeft ook een sneller herstel, daar geloof ik in. Als podotherapeut vind ik een samenwerking met verschillende disciplines, zoals de fysiotherapeut, huisarts en pedicure heel belangrijk. Samen zie je namelijk meer en kun je sneller tot een conclusie komen met daarbij het juiste behandelplan voor de patiënt. 

Mijn omgeving

Podoplus Amersfoort bevindt zich in: Medisch Centrum Nieuwland. In de fysiotherapiepraktijk van FysioNieuwland bevindt Podoplus zich.


Door de drukke agenda’s van vele mensen, merk ik dat een afspraak buiten werktijden erg gewenst zijn. Hier speel ik graag op in. Ik ben namelijk geopend op de zaterdagen. Bij mij kunt u terecht voor vele behandelingen, ik behandel met de nieuwste technieken zoals de drukmeetplaat, 3D Ipad scanner en worden de podotherapeutische zolen nauwkeurig gefreesd door een freesmachine. Tevens kunt u bij mij ook terecht voor ‘op maat gemaakte slippers’ (FITS). Hier komt uw persoonlijke voetbed (zool) in uw gewenste slipper. Ideaal voor de zomerse dagen of gewoon thuis voor comfort en stabiliteit. 

Mijn expertise

Podotherapeut in Amersfoort Nieuwland, op de zaterdagen bereikbaar.


Voor nieuwe steunzolen, nagelbeugels, orthese of op maat gemaakte slippers/sandalen kunt u terecht bij Podoplus in Amersfoort.


Tevens kunt u gerust langs komen voor adviezen omtrent voetklachten, schoenadvies of overige adviezen.