Persoon

Sandra Terlouw

Ondernemer, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Wie is Sandra?

Belemmert je buikpijn jouw sociale leven? Wil die schouderpijn van je partner maar niet overgaan? Heeft jouw dochter menstruatie klachten? Ken je iemand met terugkerende blaasontsteking waar alleen antibiotica tegen helpt?  Wist je dat er voor bijna alle klachten een natuurlijke oplossing is? Dus ook voor de jouwe.


Ben je gemotiveerd om aan je gezondheid te werken? Of ken je iemand die dat is? Maak dan nu een afspraak met mij.


Ik ben Sandra Terlouw, natuurgeneeskundig therapeut. Jarenlang werkte ik in een praktijk voor fysiotherapie, maar ik wilde meer doen voor mensen en hun lichamelijk welzijn. Naast diverse scholingen binnen de fysiotherapie en modules osteopathie, ontwikkelde ik mijn inzichten verder via een studie (orthomoleculaire) voedingsleer. En na het afronden van de 5 jarige opleiding voor natuurgeneeskunde ontdek ik dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor structurele verandering in je gezondheid. Niet alleen op fysiek niveau, nee, vanuit een holistisch kader een structurele gezondheidsverbetering ervaren.

In de therapie leidt jouw hulpvraag en wat jij wilt bereiken ten aanzien van jouw klachten, de weg richting gezondheid. Mijn behandeling grijpt aan op het gehele proces van het fysieke, het denken en voelen, de sociale contacten en spiritualiteit. Dus niet alleen het wegnemen van symptomen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende natuurlijke mogelijkheden. Het doel is dat jouw klachten verdwijnen, jij gezonder wordt en er geen andere klachten ontstaan. Er is ook aandacht voor jouw eigen verantwoordelijkheid hierin.


Ben je nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.


Ik heb de opleiding natuurgeneeskunde aan de Hoge School voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem (HvNA) en aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde (NAVN) in Zaltbommel afgerond. Daarnaast heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hoge School van Utrecht. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Mijn praktijk voer ik vanuit huis in de wijk Nieuwland in Amersfoort.

Telefoonnummer
06-1879 1475