Bericht

Activiteiten juni in de De Herberg

Geplaatst op 30 mei 2018, 21:31 uur

Ondanks het warme weer hebben vorige week ruim 30 gasten de weg naar Ontmoetingscentrum De Herberg gevonden om deel te nemen aan de fit test,  georganiseerd door de SRO.

Gré Tilstra gaat in de maand juni door met bewegen 55+. Kent u nog mensen die hun conditie wil verbeteren? Kom op de woensdag middag naar De Herberg. De fit test wordt herhaald in Oktober.

Klaas Admiraal organiseert ook in juni een reisje van 5 dagen naar Duitsland met ruim 40 inwoners uit Nieuwland. Mocht u ook mensen kennen die het leuk vinden om met een betaalbaar georganiseerd reisje mee te gaan? Er zijn al weer plannen voor half november. Ook is er nog plek voor een duurder dagje uit in augustus. Voor meer informatie: k.r.admiraal@ziggo.nl.

Ondanks de inzet van onze vrijwilligers is De Nieuwlandse Instuif gestopt op de 2e en 4e donderdag middag van de maand. Er kwamen te weinig deelnemers, dus niet motiverend om ermee door te gaan.

Zangles 65+ heeft na ruim een maand nog steeds 4 deelnemers. Ook deze activiteit vindt geen doorgang meer.

Op vrijdag a.s. wordt er Bingo gehouden in De Herberg. We zijn erg blij met de mooie prijzen die we o.a. gesponseerd hebben gekregen van de winkeliers “De Nieuwe Hof”. De vrijwilligers hopen op een grote opkomst. Het begint om 19.30 uur, van harte welkom!

Kent u mensen die deze lijst willen ontvangen, zoals mantelzorgers? Stuur dan een mail naar: contact.deherberg@gmail.com. Ze komen dan op de lijst te staan. 

Illustration
 
Deel dit: