Jacqueline Henock

Bewoner
Wie is Jacqueline?

Ik woon samen met mijn man sinds 2018 in Nieuwland. We hebben een samengesteld gezin met 5 kinderen, die allemaal op zichzelf wonen. 

Mijn werk en hobbies

Ik werk partime als gastvrouw Eten en drinken voor het Prines Maxima Centrum en als Mindfulness trainer en Zijnsgeorienteerde coach in mijn eigen onderneming. Daarnaast geef ik vanuit verstillingsdagen.nl , Stiltedagen en retraites. 


In mijn ruimte, die ik aan huis heb, geef ik  1 op 1 begeleiding en 8 weekse Mindful Based Stress Reduction training. 

Mijn omgeving

Ik woon met veel plezier in deze groene wijk. 

Mijn droom

Mijn droom is door mij(n) (ruimte) open te stellen voor meditatie ik hiermee compassie kan meegeven aan mijn omgeving. Om zo verbinding en bewustwording te ontwikkelen bij iedereen. Mindfulness is geen exclusiviteit en voor iedereen beschikbaar. 

Mijn expertise

Ik ben een catogorie 1 gecertificeerd Mindfulness trainer en aangesloten bij de VMBN. Waardoor vergoeding bij je zorgverzekeraar mogelijk kan zijn. 


Mijn expertises zijn:


Mindfulness - meditatie . Loopbaan coaching. Rouwverwerking in welke vorm dan ook, zoals scheiding, verlies van dierbare of baan.  Meer balans bieden tussen werk en prive.  

Mijn mogelijkheden

Meedenken en aanbieden van mijn expertises. 

Relevante ervaring

In bedrijfsleven en als ondernemer creatief leren denken, in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Leidinggevende en projectmatige capaciteiten.