Activiteit

Samengesteld gezin zijn, hoe doe je dat?

zaterdag 20 maart 2021 , 9:00 uur

Op deze Bakkie Kroost thema bijeenkomst komt Alice Koster. Ze heeft haar eigen coachpraktijk “Second Life Coaching”. (www.secondlifecoaching.nl) te Amersfoort. Deze ochtend geeft ze voorlichting over samengestelde gezinnen. Als coach helpt ze (groot)ouders, die last hebben van de spanningen en problemen van hun samengestelde gezin. Ze helpt om hier anders mee om kunnen gaan, zodat ze zich sterker voelen in hun rol als (stief)ouder. Ze gaat in op voorbeelden van valkuilen waarin stiefouders vaak stappen en hoe ze dit kunnen voorkomen.

Bakkie kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s), Kop koffie drinken, ervaringen delen en tips uitwisselen. Iedere woensdagochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. Twee keer per maand op de vrijdagochtend vanaf 8.30 uur wordt er een thema aangeboden.

Deze voorlichting is mogelijk gemaakt door De Herberg en de vrienden van Bakkie Kroost: GGD Utrecht, Indebuurt033, SKA en Partou.

Locatie
Ontmoetingscentrum De Herberg
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: