Dit project is afgerond
Project

Voorbereiding op Health Inspiration Festival 10 maart 2023

Geplaatst op 8 februari 2023, 13:06 uur
Illustration

Ter voorbereiding op het Health Inspiration Festival van 13 mei, is er op vrijdag 10 maart vanaf 14:30 uur  in de Boogkerk aan de Watersteeg 2, 3824 EM Amersfoort een bijeenkomst waarbij alle bedrijven en organisaties die iets doen op het gebied van vitaliteit zich kunnen presenteren, aan elkaar voorstellen, netwerken en verbinden. Werk jij ook voor zo’n organisatie of ben je professional, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze voorbereidende en informerende bijeenkomst over het Health Inspiration Festival. 

Toelichting

De wijk Nieuwland kent veel organisaties en bedrijven die iets doen op het gebied van vitaliteit. Denk onder andere aan de huisartsen, fysiopraktijken, therapeuten, sportclubs, diëtisten, coaches, hulporganisaties en de buurtinitiatieven. Gelukkig weten velen van jullie elkaar al te vinden, maar er zijn nog veel bewoners die niet de weg weten te vinden in het beschikbare aanbod of überhaupt het aanbod kennen. Daar willen we verandering in brengen! Daarom verbinden we bewoners met jullie tijdens het Health Inspiration Festival.
Tijdens de bijeenkomst op 10 maart vertellen we meer over dit Health Inspiration Festival en kun je aangeven of en hoe je deel wilt/kunt nemen. We organiseren ook activiteiten om elkaar te leren kennen. Zo zal er van alle aanwezigen een sheet getoond worden (in een slideshow) waar het logo, de bedrijfsnaam en de activiteiten duidelijk en beknopt op te zien zijn.
Tijdens een speeddate ronde leer je je vitaliteitscollega’s snel kennen.
Tot slot willen we inventariseren wie van jullie op 13 mei zich willen presenteren aan de bewoners op het Health Inspiration Festival.
Tijdens het Health Inspiration Festival verbinden we de bedrijven, organisaties en bewonersinitiatieven aan bewoners, zodat zij het aanbod beter leren kennen en kennis kunnen maken met jouw organisatie. Bedrijven/organisaties/bewonersinitiatieven kunnen zich hier presenteren dmv verschillende opties:
1.    Er komt een informatiemarkt waarbij je met een standje (tafel) mensen kan laten zien wie je bent (wie het bedrijf is), wat je doet en informatie meegeven.
2.    Er zullen activiteiten georganiseerd worden waarbij bewoners kennis maken met de mogelijkheden. Denk daarbij aan een korte workout, een optreden, een presentatie, een slideshow of een andere activiteit zoals het maken van iets creatiefs of een klein gerecht. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bedenk zelf hoe je op de kaart wilt komen! Lukt het niet om iets ludieks te verzinnen, zoek dan contact op met Noëlle Brugman, de eventmanager van het Health Inspiration Festival, zij denkt graag met je mee.
Kortom, kom naar de bijeenkomst op 10 maart!
    Maak kennis met vitaliteitscollega’s
    Hoor alles over het Health Inspiration Festival
Pak je kans om je te presenteren aan de bewoners van Nieuwland en geef je op via noelle@rodewolk.nl .
Graag tot 10 maart!
Namens de organisatie,

Noëlle Brugman
Rode Wolk
noelle@rodewolk.nl
0625045050

Klaar
Documenten
Deel dit: