Project

Nieuwland Jeugd

Geplaatst op 13 maart 2024, 11:23 uur
Illustration

Elke zondagochtend komt de Jeugdgroep van 11-13 uur bij elkaar op de Malelande.

Tijdens deze uren gaan we samen met verschillende jeugd uit Nieuwland allerlei leuke activiteiten doen. Denk aan leuke buiten spelletjes, spellen in de gymzaal, een balletje trappen en creatieve opdrachten of verwerking.  Naast de leuke activiteiten denken we ook na met de jeugd over projecten die we samen kunnen organiseren ter verbetering van de wijk. Bijvoorbeeld meedoen aan Nederland schoon, of gezellig een praatje maken met eenzame ouderen. 

Samen met de jeugd denken we ook inhoudelijk na over hun kwaliteiten en helpen we ze nadenken over dingen die heel actueel voor ze zijn bijvoorbeeld groepsdruk of planning. Een mooi voorbeeld hiervan is het werkboek "Gewoontes van een ordelijke geest". Hiermee proberen we te bereiken dat jeugd prioriteiten kan stellen en leert te plannen. Deze werkboeken worden wereldwijd uitggeven en sluiten precies aan bij alle jongeren en hun realiteit. : 

Wil je je inschrijven voor deze leuke groep of een keertje vrijblijvend komen kijken? Bel of app Lena: 0683857183 of mail naar: nieuwlandjeugd@outlook.com

Toelichting

Voor meer informatie over de jeugdgroep;

https://nieuwlandsamen.nl/organization/9007/nieuwland-jeugd

 

Lopend
Illustration
 
Deel dit: