Dit project is gestopt
Project

Nieuwland Pijlers

Geplaatst op 18 december 2020, 11:39 uur

Wat is het doel?
Voor de ontwikkeling van de duurzame samenleving in en rond Nieuwland gaan we een netwerk opbouwen en duurzaam ondersteunen om organisaties, gemeenten en bewoners te helpen om samen bouwen aan een vitale, veerkrachtige, inclusieve, duurzame en gezonde samenleving. Actoren die een actieve en structurele rol willen spelen in de ondersteuning van dit doel stimuleren we hiermee om zich aan te melden bij dit project en kunnen informatie posten en aangeven hoe ze willen bijdragen aan de informatiestromen die hiervoor nodig zijn. Zeker ook als ze daadwerkelijke een uitvoerende rol hebben bij de verduurzaming van onze stad en omgeving.

Initiatiefnemers voor dit project:
Stichting Samen maken we Nieuwland en Heartbeat31 werken samen om dit project verder vorm te geven.
NieuwlandPijlers & Partners is opgezet door en voor bewoners. Als bewoners werken wij samen met de gemeente Amersfoort en met organisaties die de overheid en daamee onze wijk en Stad ondersteunen.

 
Wil jij meedenken en/of meehelpen?
Wil jij meedenken en/of meehelpen met AmersfoortPijlers, meld je dan aan als deelnemer bij dit project en stuur een email naar info@nieuwlandsamen.nl om kennis te maken en verdere ideeën uit te wisselen.

 

Gestopt
Illustration
 
Deel dit:
Projectleiders
Deelnemers
Betrokken organisaties
Betrokken locaties