Dit project is gestopt
Project

Themagroep Financieel

Geplaatst op 26 maart 2017, 19:30 uur

Geld is voor veel mensen een uitdaging. Terwijl geld eigelijk alleen maar bedacht is als ruilmiddel. Hoe gaaf zou het zijn als we in Nieuw Land SAMEN nieuwe manieren van financiering zouden kunnen bedenken!

Het is onze passie om in 2018/2019 de Sneuro te ontwikkelen: de Sociale Nieuwlanse Euro.

In Nieuwland hebben sommige mensen te veel geld en spullen en anderen te weinig. Hoe tof zou het zijn als we elkaar kunnen helpen zodat er in Nieuwland niemand met te korten hoeft te zijn.

Nieuwland bestaat 20 jaar. Veel mensen zijn aan het nadenken over een verbouwing van de woning. Graag willen we met deze themagroep kijken of wij collectieve financieringsvormen kunnen maken.

Nieuwland was dé milieuwijk van Nederland(!) en het is onze passie om duurzame levensloopbestendige woningen te ontwikkelen met een speciaal ontwikkelde financieringsvorm.

Nieuwland heeft met meer dan 777 zzp-ers (!) een hele hoge ZZP-dichtheid, misschien wel de hoogste van Nederland. Veel van die ZZP-ers zijn succesvol en willen graag groeien ook zijn er ZZP-ers die (financiële) hulp kunnen gebruiken. Het is onze passie om met deze Themagroep om beide ZZP-er typen te ondersteunen.

In veel steden in Nederland zie je cooperatie ontstaan. Met deze themagroep willen we onderzoeken of het interessant is om een cooperatie te starten waar we de gezamenlijk kunnen optrekken.

Heb jij passie voor financiën, wil jij meehelpen of op de hoogte blijven wordt dan deelnemer van dit project, door te klikken op de blauwe knop "deelnemen", of bel of mail Jan Toering 0653 568 355, jantoering@gmail.com of Peter Rook 0631 557 616 prook1966@gmail.com

Gestopt
Illustration
 
Deel dit: