Aanbod

Mindfulness trainingen in Nieuwland.

Coaching, Ondersteuning, Yoga/meditatie/mindfullness
Illustration

Wil je op korte termijn starten met een mindfulness training, dan kun je een de individuelle training overwegen. Op verschillende dat starten er ook groepstrainingen op deze locatie in Nieuwland. Van stress naar ontspanning. 

  • Meer genieten van het moment.
  • Minder zorgen maken over de toekomst. 

Effecten van Mindfulness
Mindfulness is bewezen effectief bij stress, burn-out en allerlei stress-gerelateerde klachten, zoals onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, chronische ziekte, geen nee kunnen zeggen, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben.
Vind je het lastig om te gaan met veranderingen, gevoelig voor prikkels? Slaap je slecht door hoge werk- en prestatiedruk? Voel je gestrest en geleefd? Ben je op zoek naar een manier om het anders te gaan aanpakken? Zodat je (weer) gezonder  omgaat met de hectiek van alledag.

Ook als je op dit moment aan het re-integreren bent is deze training zeer geschikt. Ben je bereid om gedurende de training dagelijks thuis te oefenen en hiermee te investeren in je eigen effectiviteit, vitaliteit en welbevinden?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij. Ik ben aangesloten bij de VMBN als catogerie 1 Mindfulness trainer, hierdoor is vergoeding bij zorgverzekeraar mogelijk. 

 

locatie 
Aandacht-voor
Illustration
 
Geplaatst op 2 december 2019, 00:00 uur
Deel dit: