Aanbod

Maatschappelijke dienstverlening en onafhankelijke clientondersteuning

Maatschappelijke dienstverlening / participatie

Onafhankelijke cliëntondersteuning
Heb jij vragen over voorzieningen die beschikbaar zijn voor jou, je gezin of een naaste? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een voorziening? Wil je graag hulp bij een (keukentafel)gesprek of is er bemiddeling nodig als je al gebruik maakt van een (zorg)voorziening, maar de dienstverlening verloopt niet naar wens? Of vind je het fijn als iemand gewoon eens met je meedenkt?

Met al dit soort vragen kun je terecht bij Onafhankelijke Cliëntondersteuning van Indebuurt033. Onze maatschappelijk dienstverleners zijn dagelijks (ma-do) aanwezig in de Informatiewinkel voor Amersfoort-Noord om jou te ondersteunen bij een aanvraag, een gesprek, bemiddeling of ander soort begeleiding binnen sociaal domein, wet- of regelgeving.

Beschikbaar voor iedereen
Door de gemeente is bepaald dat iedere inwoner recht heeft op onafhankelijke cliëntondersteuning en (gratis) gebruik kan maken van deze dienstverlening. Heb je een vraag, probleem of ondersteuning nodig? Kom dan gerust langs bij de Informatiewinkel Amersfoort-Noord 't Pluspunt, Hof der Gedachten 26, 3823 WB Amersfoort.
T: 033 – 7370353 E: noord@indebuurt033.nl. We staan voor je klaar!

Illustration
 
Geplaatst op 9 oktober 2019, 10:07 uur
Deel dit: