Activiteit

Film bijeenkomst ‘The Wisdom of Trauma’

woensdag 14 juni 2023 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Op woensdag 14 juni organiseren we opnieuw een film bijeenkomst. We draaien ‘The Wisdom of Trauma’ van Science and Nonduality (SAND) en Dr Gabor Maté. Deze film gaat over trauma, maar benadert vanuit de heelheid die we allemaal zijn. We zijn allemaal mens en hebben allemaal te dealen met alle facetten van menszijn, inclusief het dealen met pijn, verdriet, verlies, en lijden. Niet de traumatische gebeurtenissen zijn het trauma, maar dat wat er in ons gebeurt na aanleiding van deze gebeurtenissen. Durven we te kijken naar wat er in ons gebeurt? 

Deze prachtige film leert een andere manier van kijken naar mensen en hun problemen; mensen met psychische problemen, daklozen, gevangenen, komen allemaal in beeld, en krijgen een waardevolle plek in deze film. Een film over hoop en heling.  

Kijk hier om de trailer te bekijken

Je kunt je aanmelden via onze website

Ben jij erbij?! 

Locatie
Tuinkamp 2, 3829GL, Hooglanderveen
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Vrije gift
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 17 jaar
Omschrijving doelgroep 
Ben je geïnteresseerd in trauma, of worstel je zelf met psychisch welzijn dan kan deze avond interessant zijn. Werk je binnen de hulpverlening, psychiatrie, maatschappelijk werk, jeugdzorg of andere hulpverlening, dan is deze film zeer de moeite waard om te kijken.

maximum aantal deelnemers
8
Deel dit: