Activiteit

Photowalk Amersfoort. Het leukste foto-evenement van Amersfoort.

zaterdag 23 april 2022 , 10:00 - 15:00 uur
Illustration

Op zaterdag 23 april 2022 organiseert amerphotowalks.nl samen met foto-groep.nl een Photowalk in Amersfoort. 

Wat is de Photowalk Amersfoort?

Iedereen van 16 jaar en ouder, die kan fotograferen kan deelnemen aan de photowalk Amersfoort. Met een professionele camera of met een mobiele telefoon, het maakt niet uit. Het is de bedoeling dat alle deelnemers alleen of in groepjes een wandeling maken door Amersfoort en daar foto's maken van objecten, mensen, gebeurtenissen. Na afloop komen alle deelnemers nog een keer samen om hun ervaringen te delen. Elke deelnemer stuurt daarna zijn beste foto in op de website: amerphotowalks.nl.  Daarna kunnen alle deelnemers stemmen op de foto die zij of hij het beste, mooiste of leukste vind. De winnaar krijgt een prachtige prijs, beschikbaar gesteld door foto-groep.nl
Om deel te nemen, je foto te kunnen insturen en te kunnen stemmen, moet je wel aangemeld zijn bij de website: amerphotowalks.nl

Waarom zou je meedoen aan deze photowalk in Amersfoort?

Photowalks zorgen voor gezelligheid en verbinding.
Er zijn meerdere redenen waarom het leuk is om mee te doen met een photowalk:

Het is gezellig.
Je loopt niet alleen, maar mag wel. Niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak om te fotograferen op straat en met soms dure apparatuur rond te lopen. In gezelschap is het fijner. Sommigen vinden het ongezellig om alleen te fotograferen en zoeken verbinding en gezelligheid.

Het geeft verbinding
Je bent onder mensen die dezelfde passie hebben voor fotografie. Dus voldoende stof om over te praten. Je ontmoet nieuwe mensen en misschien wel nieuwe vrienden.

Ik zie wat jij niet ziet
Gezamenlijk ontdek je de stad waar je wandelt en fotografeert. Het is leuk om te ontdekken, dat een ander vaak toch weer andere leuke plekjes ontdekt, die je zelf nog niet gezien had of andersom. Neem de foto eens vanuit een ander standpunt dan de andere deelnemers of stap eens uit je comfortzone en fotografeer het eens anders dan anders.

Misschien leer je nog wat.
Waarschijnlijk weet je al aardig wat van fotografie. Maar er zijn ook deelnemers die nog niet de kennis en ervaring hebben. Het is leuk te ervaren hoe deelnemers elkaar helpen en adviezen geven. Misschien kun jij ook nog wel een advies gebruiken.

Hier vind je meer informatie

of

Meld je geheel vrijblijvend aan voor deze gratis Photowalk.

https://amerphotowalks.nl

Locatie
Amersfoort centrum, start Eemplein
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen van 16 jaar of ouder die interesse heeft in fotografie
Deel dit: