Activiteit

“Aan tafel” bijeenkomst met buurtinitiatieven en organisaties -

dinsdag 28 september 2021 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Pact Sam Sam is een platform van- en voor particuliere initiatieven dat bijdraagt aan de bestrijding van armoede in Amersfoort.

In de diverse wijken van Amersfoort organiseren we in 2021 en 2022 een “Aan tafel” bijeenkomst met buurtinitiatieven en organisaties in de eigen wijk/buurt.

Samen met een ervaringsdeskundige vertellen we over bestaansonzekerheid door financieel niet in staat te zijn in het eigen levensonderhoud te voorzien en de problematische gevolgen van armoede voor psychisch, fysiek en sociaal welzijn van mensen. We bespreken kort de hulpinstanties waar mensen met financiële zorgen terecht kunnen. Maar we willen vooral met jullie in gesprek over welke signalen van armoede in Nieuwland mogelijk er op duiden dat er sprake is van armoede en welke particuliere initiatieven in Nieuwland actief zijn met preventie van armoede en welke aanvullende behoeften - en mogelijkheden er zijn om armoede te voorkomen en helpen oplossen.

Graag horen we of je/jullie aanwezig zijn. Deze uitnodiging mag doorgestuurd worden naar andere betrokken initiatieven en organisaties in Nieuwland.

Data:  28 september 2021

Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur.

Locatie: De Herberg Watersteeg 85, 3824 EL Amersfoort

Opgave graag  voor 27 september: secretariaat@pactsamsam.nl

 

Een hartelijke groet, namens de stuurgroep van Pact Sam Sam!

Jennie Harmelink

Diaconaal Opbouwwerker

Tel: 0640307382

dow@pkn-amersfoort.nl

 

Locatie
Ontmoetingscentrum De Herberg
Kosten
Gratis
Documenten
maximum aantal deelnemers
20
Deel dit: