Activiteit

Onderzoek fietsroute Laan der Hoven: enquête van 1 tot 11 juli

wo 3 jul 2019 - do 11 jul 2019 , 0:00 - 0:00 uur

De Laan der Hoven is één van de belangrijkste en drukste fietsroutes tussen Amersfoort- centrum, Kattenbroek en Nieuwland. Niet alleen (brom)fietsers maken gebruik van de weg, maar ook gemotoriseerd verkeer. De gemeente stimuleert het gebruik van de fiets en pakt een aantal fietsroutes in en om de stad aan om deze comfortabeler en veiliger te maken. Dit doen we ook voor de Laan der Hoven vanaf Het Masker tot aan de brug Brinkenpad.

Digitale vragenlijst
Om zoveel mogelijk gebruikers van deze weg te vragen naar hun wensen en ervaringen is is er een digitale vragenlijst beschikbaar van 1 tot en met 11 juli . Dit kost u slechts een paar minuutjes van uw tijd.

Uw mening telt
Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng heeft al veel informatie verzameld. Dat is mooi, maar we willen juist ook de ervaringen meenemen van mensen die soms of vaak over de Laan der Hoven rijden, mensen die aan de weg wonen en mensen die langs de Laan der Hoven lopen. Wat ervaart u als prettig of juist niet, wat vindt u dat er verbeterd moet worden of juist moet blijven? Al deze informatie is voor ons zeer belangrijk. Samen met alle andere gegevens nemen we uw reactie mee in het proces en uitwerking om de fietsroute over de Laan der Hoven comfortabeler en veiliger te maken.

Ook een inloopbijeenkomst donderdag 4 juli
Deel met ons wat u vindt. U bent van harte uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op donderdag 4 juli in basisschool De Meander, Het Avontuur 45. Tussen 16.00-20.00 uur kunt u op elk gewenst moment binnenlopen. Naast een aantal mensen van de gemeente, zal ook het verkeersadviesbureau aanwezig zijn.




 

 

 

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 3 juli 2019. Beëindigd do 11 juli 2019
Illustration
 
Deel dit: