Activiteit

Open Huis

ma 1 jul 2019 - zo 14 jul 2019 , 9:00 - 22:00 uur

Twee weken lang, van 1 tot 14 juli, kan jij alle lessen GRATIS uitproberen. Wij hebben een breed aanbod in dansslessen waaronder: Peuterballet, peuterdans, peutergym, Modern, Jazz, HipHop, Streetdance, Dancehall, Afrodance, Klassiek ballet, Modern Jazz en nog zo veel meer.....

Vele verschillende groepslessen waaronder: Pilates, Barre-Workout, Bodyshape en Boks&Fun. 


Kom langs en maak kennis met DCA! 
Naast alle lessen kun jij bij ons ook genieten van een kopje koffie, thee of een heerlijk stuk fruit in onze lounge... Wil jij lessen volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor dans hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij DCA op je plek! Wij bieden twee professionele danszalen met balletbarres, spiegels en alle faciliteiten die nodig zijn om de lessen goed aan te kunnen bieden. De aangeboden lessen kan je vinden op onze website www.dancecentreamersfoort.nl meld je aan voor het Open Huis abonnement en kom vrijblijvend onze lessen twee weken uitproberen!

Met het Open Huis abonnement kun je van 1 juli tot en met 14 juli vrijblijvend alle lessen uitproberen. De lessen kun je dan inplannen via jouw eigen DCA Klantenportal. Je maakt je eigen klantenportal aan door het Open Huis abonnement aan te schaffen via de link (zitten geen kosten aan verbonden), graag als startdatum 1 juli aanhouden. Na het Open Huis abonnement horen wij graag wat je er van vond, wil je lid worden dan hebben wij een leuke aanbieding voor je. Mocht je niet verder willen gaan bij ons dan verwijderen wij jouw DCA klantenportal op jouw verzoek. 

Als je je inschrijft tijdens het open huis dan betaal je geen inschrijfgeld en ontvang je een cadeautje, dat is leuk toch!

Locatie
Dance Centre Amersfoort
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op ma 1 juli 2019. Beƫindigd zo 14 juli 2019
Illustration
 
Deel dit: