Activiteit

Voorproeven Wijkboerderij Nieuwland

vrijdag 8 maart 2019 , 9:00 - 12:30 uur

Op 8 maart van 9.00 tot 12.30 zet Wijkboerderij Nieuwland haar deuren open om een kijkje te nemen. Meerdere organisaties maken straks gebruik van elkaars ruimte, werken waar mogelijk samen en leven met elkaar. Daarnaast biedt Wijkboerderij Nieuwland ruimte voor initiatieven van bewoners uit Nieuwland. Het wordt een plek voor iedereen. En op 8 maart kun jij alvast een kijkje nemen. Er zijn verschillende activiteiten, maar het belangrijkste is dat je letterlijk en figuurlijk sfeer kunt proeven doordat huisgenoten presenteren en laten zien wie zij zijn en wat zij doen.

Van 9.00 tot 12.30 uur mag iedereen die nieuwsgierig is binnenlopen. Want weet je dat je straks iets kunt eten en drinken in Wijkboerderij Nieuwland? Of je zakelijke afspraak kunt houden in één van de vergaderruimtes? Maar ook het repaircafé en het kinderrestaurant zijn straks weer te vinden in de wijkboerderij. Er komt kinderopvang, een huiskamer voor ouderen en thuiszorg.

Heb je nu al een vraag? Neem even contact op via info@bijzonderegasten.nl

Locatie
Wijkboerderij Nieuwland
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Gul Dolap

zo 3 maart 2019 10:43
En natuurlijk opent ook Beytna zijn deuren. Nieuwsgierig naar onze interculturele ontmoetingscentrum? Kom gezellig langs.