Bericht

Winterfestijn in Wijkboerderij Nieuwland

Geplaatst op 1 november 2022, 10:00 uur
Illustration

Winterfestijn

Het WijkBewonersTeam-OnsNieuwland (WBT) helpt graag mee om wat extra sfeer te brengen in de donkere dagen van het jaar. 

We organiseren daarom op zaterdag 10 december een Gezellig Winterfestijn in en rondom Wijkboerderij Nieuwland; het kloppend hart van Nieuwland. 

Van 16.00uur tot 19.30uur kunnen bewoners van 0 tot 101 jaar elkaar ontmoeten in de knusse setting van de boerderij die steeds meer mensen al weten te vinden en te waarderen.

Activiteiten en winterse versnaperingen

Buiten op het gezellig verlichte terras kunnen Nieuwlanders terecht voor glühwein, chocolademelk en erwtensoep om gezellig bij te praten. Binnen en buiten zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen, die ook nog kunnen genieten van heerlijke hotdogs, poffertjes, chocolademelk en limonade. En je kunt je ook laten schminken, glittertattoos laten zetten, koekjes versieren, broodjes bakken bij het kampvuur en meer. Én we hebben ook gehoord dat we visite krijgen van een "coole" dame uit een winterse Disney film. Misschien wil zij wel met je op de foto, want.......

er is zelfs een gratis Photobooth, waar je een leuke foto kunt maken met je partner, als gezin, met je buren of je vrienden of misschien wil je wel alleen. Het kan allemaal. Voor een unieke foto kun je zelfs je eigen props meenemen. En de foto's, die neem je natuurlijk meteen mee naar huis.

Ook kun je kans maken op een van de 5 gezelschapsspellen die we verloten onder de aangemelde aanwezigen. Super leuk toch, voor de komende koude maanden.

Kortom te veel om op te noemen. Dus klik hier voor meer informatie.

Deel dit: