Bericht

Wie nomineer jij voor de VVD Amersfoort OndernemersAward 2022?

Geplaatst op 14 mei 2022, 10:40 uur
Illustration

Volgende week is het De Week van het Ondernemen in Amersfoort. VVD Amersfoort zet zich graag in voor ondernemers, zij zijn ontzettend belangrijk voor onze mooie stad. Het zijn ondernemers die de economie laten bloeien en daar profiteren we allemaal van. Ze zorgen voor banen, groei, innovatie, etc. Wij zetten ons in om onze lokale ondernemers zoveel mogelijk de ruimte te geven om te kunnen ondernemen, zeker na de afgelopen zware jaren. Wij willen de lokale ondernemers in het zonnetje zetten en daarom roepen wij de jaarlijkse VVD Amersfoort OndernemersAward in het leven. Jij mag ons inspireren bij de keuze wie er wint. Dus wie nomineer jij dit jaar?

Hoe doe je dat? Zet in een reactie onder dit bericht* welke ondernemer jij wilt nomineren en waarom. Je kunt reageren tot en met vrijdag 20 mei a.s. 

En dan? Na De Week van het ondernemen maken wij bekend wie we uit jullie nominaties hebben gekozen en wie de VVD Amersfoort OndernemersAward 2022 wint. Dus doe jij een goede award-sales-pitch voor jouw favoriet? Wij kijken uit naar jouw reactie!

* Of onder de berichten over de award onze socials. Dat mag ook in een DM natuurlijk. De links naar onze social media kanalen kun je vinden in de link hieronder. 

Deel dit: