Bericht

Ferron Optiek in NieuwlandOndernemers.nl

Geplaatst op 15 oktober 2020, 17:05 uur

Reinier Ferron is de trotse eigenaar van Ferron Optiek. In zijn mooie, nette optiek heeft hij een ruim en vernieuwend assortiment. Reinier verkoopt brillen die met passie, liefde en vakmanschap gemaakt zijn. Hij vindt het belangrijk dat de brillen zo Nederlands en lokaal mogelijk gemaakt worden, dit zijn vaak kleinschalige en innovatieve bedrijven. Hierdoor  krijg je een goede bril tegen een goede prijs en heel belangrijk, een bril die je nergens anders ziet. Niemand is standaard en daarom wil hij ook geen standaard product leveren. 

  

Reinier heeft tijd en aandacht voor mensen. Bij het adviseren verdiept hij zich in de persoon: wat voor werk heeft iemand, wat zijn de hobby’s en hoe is iemand gekleed. Pas dan kan je een goede bril adviseren, een bril moet bij iemand passen.

Voor kinderen is er een ruim gedeelte waar ze op hun gemak al spelend kunnen passen en wennen aan een bril. Voor kinderen heeft hij de grootste collectie brillen van de regio.

 

Wat Ferron Optiek anders maakt dan andere optieken? Sinds kort heeft Reinier zijn eigen brillenlijn, Rof3d. Eerst wordt er een scan van je hoofd gemaakt, daarna wordt er een basis model uitgezocht. Vanuit dat basis model kan je de pasvorm en maatvoering zo aanpassen dat hij perfect zit en de grootte heeft die jij wilt. Ook de kleur kan je kiezen uit een pallet van 12 mooie kleuren. Als laatste kan je de bril afmaken met een eigen tekst aan de binnenkant en hierdoor is hij echt uniek en geheel naar jouw smaak. Daarnaast is het maken van deze bril ook heel milieuvriendelijk. Er is geen rest afval bij het maken van deze brillen.

Zaterdag 31 oktober bestaat Ferron Optiek 5 jaar! Om dit te vieren krijg je 20% korting op een complete Rof3d bril.

 

Tip: Je kent het vast wel, zodra je je mondkapje opzet…beslaat je bril. Ferron Optiek verkoopt de oplossing tegen beslagen brillenglazen, anticondens doekjes. Hierdoor blijven je brilglazen 24 tot 72 uur condensvrij. 

Deel dit: