Organisatie

MVGM Bedrijfsmakelaars

Onderneming

MVGM BEDRIJFSMAKELAARS: LANDELIJK NETWERK, LOKALE BETROKKENHEID


MVGM Bedrijfsmakelaars behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Met een netwerk van meer dan 10 vestigingen is MVGM Bedrijfsmakelaars aanwezig in vrijwel alle economische kerngebieden van Nederland. Hierdoor is MVGM Bedrijfsmakelaars uitstekend op de hoogte van waar vraag en aanbod zich bevindt. In een markt die continue verandert zorgt MVGM met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.


ALLE VASTGOEDDISCIPLINES ONDER ÉÉN BETROUWBAAR DAK


MVGM Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak. Door de bundeling van krachten van de verschillende bedrijfsonderdelen kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, huur en verhuur van commercieel vastgoed, waaronder winkels, kantoren en bedrijfshallen. Daarnaast bent u ook voor consultancy, taxaties en vastgoedbeleggingen bij MVGM Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen als geen ander de waarde van uw commercieel vastgoed bepalen. Niet voor niets zijn wij ook op het gebied van complexe taxaties een toonaangevende speler. De beleggingsmakelaars van MVGM houden zich bezig met het begeleiden, adviseren en coördineren van beleggingstransacties in vastgoed. Daarbij maken zij gebruik van de ‘local knowledge’ van onze plaatselijke kantoren. Door deze samenbundeling van alle vastgoeddisciplines onder één betrouwbaar dak kunt u bij ons terecht met al uw (her)huisvestingsvragen. Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat.


ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT


In onze dienstverlening staat ú centraal. Uw MVGM makelaar weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw onderneming. Daarnaast heeft hij een compleet overzicht van de vastgoedmarkt in uw regio. Samen met u vindt hij een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. Uw MVGM Bedrijfsmakelaar kijkt niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering en knelpunten. In zijn analyse betrekt hij ook nadrukkelijk de marktverwachtingen, budgettaire randvoorwaarden, groeiambities en ondernemingsstrategie. Uitkomst is een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat.


Wilt u meer weten over MVGM Bedrijfsmakelaars? Kijk op onze website www.mvgm.nl.

Deel dit:
Contactpersonen van MVGM Bedrijfsmakelaars
1 berichten van MVGM Bedrijfsmakelaars