Organisatie

NatuurlijkTerlouw natuurgeneeskunde

Onderneming, Zorginstelling

Je fitter en vitaler voelen? Op jouw streefgewicht  komen en blijven? Pijnvrij bewegen? Doorslapen en uitgerust wakker worden?  Eet je kind geen groenten? Buikpijn en moeizaam naar de wc? Komt je kind maar niet achter zijn spelcomputer vandaan?  Maandelijkse perikelen bij je dochter?


Hoe fijn is het om geen ongemakken te hebben? Hoe klinkt het om je gezond te voelen?


Ben je gemotiveerd om aan je gezondheid te werken? Of ken je iemand die dat is? Maak dan nu een afspraak met mij. 


Jarenlang werkte ik in een praktijk voor fysiotherapie, maar ik wilde meer doen voor mensen en hun lichamelijk welzijn. Naast diverse scholingen binnen de fysiotherapie en modules osteopathie, ontwikkelde ik mijn inzichten verder via een studie (orthomoleculaire) voedingsleer. Een aantal jaar geleden heb ik de 5 jarige opleiding voor natuurgeneeskunde aan Instituut CAM afgerond. Sindsdien ervaar ik 
dat de gecombineerde inzet van fysieke en holistische behandel interventies, nog meer resultaat geeft bij het structureel verbeteren van gezondheid. Met NatuurlijkTerlouw breng ik dat in de praktijk. Ik ga op een verantwoordelijke manier om met jou, ik ben integer en respectvol. Daarbij ben ik me continue bewust van mijn houding en mijn gedrag en het effect hiervan op jou. Alles wat jij mij geeft en leert, neem ik weer mee in mijn ontwikkeling. 


In de natuurgeneeskunde is jouw hulpvraag en wat jij wilt bereiken ten aanzien van de klachten leidend. Mijn behandeling grijpt aan op het gehele proces van het fysieke, het denken en voelen, de sociale contacten en spiritualiteit. Dus niet alleen het wegnemen van symptomen. 


Ik maak gebruik van verschillende natuurlijke therapie mogelijkheden. De keuze hierin bepalen we samen. Het doel is dat jij gezonder wordt en er geen andere klachten ontstaan. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

Deel dit:
Contactpersonen van NatuurlijkTerlouw natuurgeneeskunde