Organisatie

Douwes Fiscale Diensten

Onderneming

DFD: voor fiscaal advies op maat, ZZP-administraties en fiscale aangiftes.


Als zelfstandig gevestigd fiscaal jurist met meer dan 25 jaar werkervaring helpt DFD u graag met het optimaal regelen van al uw fiscale zaken. Variƫrend van het tijdig en juist indienen van uw aangifte IB, VPB of BTW tot het succesvol voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure en van een kort + helder antwoord op een kleine fiscale vraag tot een gedegen schriftelijk advies inzake een gecompliceerd fiscaal vraagstuk met een groot financieel belang, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van de rechtsvorm van uw onderneming. Ook verzorgt DFD graag uw financiƫle administratie. En dat allemaal tegen aantrekkelijke tarieven!


Als meester in fiscaal maatwerk zorg DFD ervoor dat u met minder moeite fiscaal meer resultaat behaalt en minder zorgen heeft. DFD is gespecialiseerd in fiscale vraagstukken en administraties van kleine ondernemingen, zoals die van ZZP'ers en van (samenwerkingsverbanden van) vrije beroepsbeoefenaren.


Gaat u fiscaal voor topkwaliteit en een betaalbare prijs? Bel DFD dan nu gewoon vrijblijvend op 06-5462 8992. Voor meer info over de expertise en tarieven van DFD ga naar www.douwesfiscalediensten.nl Graag tot ziens!

Thema
Belastingzaken & administraties
Deel dit:
Contactpersonen van Douwes Fiscale Diensten