Organisatie

Joyful kids

Onderneming

HULP BIJ HET OPVOEDEN
Als ouder ben je de beste persoon om je kind te begeleiden in het volwassen worden. Jij voelt je kind aan zoals geen ander dat kan en weet het beste wat hij of zij nodig heeft. Jouw kind haalt het beste in je naar boven. Maar dat niet alleen… Een kind kan als een spiegel werken en jou confronteren met kanten van jezelf waar je niet trots op bent. Jouw kind is in staat je gevoel te bespelen en kan er voor zorgen dat je soms met je handen in het haar zit. Tegelijk heeft jouw kind jou heel hard nodig.


Er zijn talloze situaties waarin je als ouder vast kunt lopen en het lastig is een uitweg te vinden. Ik kijk graag met je mee en geef je handvatten om weer op het juiste spoor te komen. Ik geloof in jou als ouder en wil je helpen de verbinding met je kind sterk te maken. Ik wil je bijstaan in de leukste en moeilijkste taak die er is: het opvoeden van je kind.


UNIEK
Iedereen is anders, elk kind, elke ouder. Er is dan ook geen vaste methode die op jouw situatie aansluit. In mijn coaching onderzoek ik wat de specifieke behoeften van jou en je kind zijn. Ik maak gebruik van diverse methodieken, als het nodig is naast elkaar. Op die manier ben je als ouder het beste in staat aan te sluiten bij de behoeften van je kind.

Illustration
 
Deel dit: