Organisatie

zon in water - praktijk voor hulp bij levensvragen

Als je jezelf helemaal onder ogen durft te zien, als je leert om op een zachte, liefdevolle manier naar je schaduwkanten te kijken, dan is er geen reden meer om je anders voor te doen dan je bent. Er is dan minder spanning tussen je innerlijke zijn en je uiterlijke handelen. 


Ik wil voor jou een spiegel zijn, zoals het water dat is voor de zon. Want zoals je niet direct in de zon kan kijken, zo kan je ook niet altijd zien wat en rijkdom aan kwaliteiten je tot je beschikking hebt. Gek genoeg zie je dat vaak pas als je eerst eens durft te kijken naar de dingen die je liever niet zou zien.


Het begint allemaal met oprechte interesse: ik ben benieuwd naar jou. Wie ben je, wat drijft jou, wat houdt je tegen? Van jou vraag ik de bereidheid om op ook op deze manier naar jezelf te kijken. Om te onderzoeken wat zich aandient, met mildheid en nieuwsgierigheid. Het mooie en het lichte, maar ook het boze, het verdrietige en het beangstigende. De dingen waar je je misschien wel voor schaamt....


Door aandacht te geven aan wat zich aandient ontstaat ruimte en ontspanning. Je zal merken dat gedachten en emoties minder absoluut zijn dan ze lijken. Ze komen en ze gaan, ze zijn veranderlijk. Dat wat blijft dat ben jij.


Ik maak contact met jou - met wat je bewust laat zien maar ook met de laag daaronder, met datgene waar je je nauwelijks bewust van bent. Door middel van gesprek en oefeningen gebaseerd op lichaamswerk en psychodrama ga ik jou helpen daar contact mee te maken. Samen onderzoeken we wat die laag jou te vertellen heeft en welke rijkdom erin verborgen ligt.


Er komt meer evenwicht tussen denken, voelen en handelen. Keuzes maken wordt makkelijker. Je weet beter wat wel en niet bij je past.

Deel dit:
Contactpersonen van zon in water - praktijk voor hulp bij levensvragen
Aanbod van zon in water - praktijk voor hulp bij levensvragen
1 berichten van zon in water - praktijk voor hulp bij levensvragen