Organisatie

Samen maken we Nieuwland

Non-profit

Samen bouwen aan een vitale, veerkrachtige, inclusieve, duurzame en gezonde samenleving. 


Het is onze wens dat Nieuwland weer een levendige, vitale en bruisende wijk is. Een wijk die aantrekkelijk is voor jonge gezinnen en ook voor alleen gaanden, jongeren en ouderen, of te wel een geweldige wijk voor alle Nieuwlanders. Een wijk waar iedereen met plezier woont en ook trots op is. Ons doel is om met alle Nieuwlanders te werken aan een vitale, veerkrachtige en inclusieve stadswijk. Dat doen wij door Nieuwlanders met elkaar te verbinden en bestaande initiatieven en partijen te ondersteunen. Drie belangrijke middelen die we gebruikten voor ondersteuning van de wijkopbouw zijn:



  • het beschikbaar krijgen en houden van ontmoetingsruimten, 

  • het digitale wijkplatform www.NieuwlandSamen.nl.

  • vragen aan alle wijkbewoners wat de wijk voor hen kan betekenen of kan doen, en daarnaast wat zij voor de wijk willen en kunnen betekenen


Onze passie is om ook Nieuwland als bouwsteen te zien voor opbouw van de stad Amersfoort en omgeving (Het hele gebied 033). En dat ze de meest duurzame samenleving mag worden van Nederland.


Zie ook de: Oprichtingsakte.
Ingeschreven bij de KVK onder nummer 69680108
Bankrekening: RaboBank t.n.v. Stichting Samen maken we Nieuwland IBAN: NL72 RABO 0324 9229 57


Wil je meedenken, meehelpen of meebouwen met het werk aan de wijk of heb jij vragen of opmerkingen of wil jij meer informatie mail dan naar info@smwn.site of bel 06-57918196.

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Samen maken we Nieuwland
Personen verbonden aan Samen maken we Nieuwland
Projecten van Samen maken we Nieuwland
Activiteiten in het verleden
12 berichten van Samen maken we Nieuwland