Te koop aangeboden

Surrealinea - De Zwevende Stad, jeugdboek en debuut vader en zoon Aghina

Boeken, tijdschriften
Beschrijving

Op zoek voor een boekspreekbeurt naar een spannend jeugdboek over een ideale stad waarin kids en ouderen in 2055 de klimaatverandering aanpakken?

Zin in een lekker verhaal voor het hele gezin, vol avonturen, doordenkertjes, verliefdheden, gevaren en de nodige humor?

Lees dan "Surrealinea - De Zwevende Stad", een technosprookje en "coming-of-age" roman in tijden van klimaatverandering. Dit is het debuut van het Nieuwlandse duo Sebastiaan en Thymen Aghina, die deze reis "optekenden" op A5 formaat in 196 pagina's en twaalf gedetailleerde, unieke kleurenillustraties.

 

Waar gaat het boek over?

Op een mooie zomerdag in 2055 bezoekt een groep aardebewoners Surrealinea. In deze zwevende stad zien de bezoekers hoe je kunt leven in harmonie met elkaar en de natuur. Nu de aarde natter en iedereen verhitter wordt, kunnen mensen veel leren van Surrealinea, deze pioniersstad boven de wolken. Maar dan verdwijnt Erik voor de ogen van de rest van de groep. Sylvia en Bert gaan er achteraan om hem te redden. In de zoektocht die volgt, zijn er vreemde ontmoetingen. En als gebeurtenissen meer met elkaar te maken lijken te hebben, komen jong en oud samen in beweging, zoals hemel en aarde. "Surrealinea, de Zwevende Stad" is een verhaal, dat zo zou kunnen gebeuren. Een avontuur van mooie, goede en lelijke dromen en werkelijke vriendschap.

 

Uit de pers

Recensie door Rita Pontororing, redacteur kinderboeken, De Leesclub Van Alles, 15 februari 2020:

"En hoe komt het dat je als lezer opgezogen wordt in het verhaal? Gewoonweg de manier van schrijven, maakt dat je als vanzelf doorleest. (...) Er zitten zoveel verschillende elementen in dit boek. Heerlijk om te lezen. Om over na te denken, vergelijkingen te trekken met hedendaagse situaties, om te dromen over een hele mooie wereld. En telkens zijn er die kleine illustraties tussen door, net op de juiste plek in het boek. (...)

Voor iedereen boven de tien? Moet kunnen, het is een origineel boek. Misschien is het ook de magie tussen vader en zoon die deze wereld bedacht hebben. Of zoals ze zelf aangeven: Sebastiaan Aghina en Thymen Aghina, ontdekker en illustrator."

Zie: Recensie Surrealinea - De Zwevende Stad in De Leesclub Van Alles

 

Interesse? 

De sfeer proeven en een hoofdstuk uitproberen? Lees dan in Bazarow Magazine 7 voorpublicatie 

 

Kopen? Nieuwlanders krijgen extra service en waarde: gesigneerd boek en/of Persoonlijke Meet & Greet

De prijs is Euro 20,50 (vaste boekenprijs). Het boek ligt niet standaard in de winkel, via onlineshops duurt de bestelling enkele dagen. Service aan Nieuwlanders en andere Amersfoorters: het boek is sneller leverbaar via de schrijver zelf mét extra's zoals: een "Persoonlijke Meet & Greet" met schrijver en illustrator van Surrealinea - De Zwevende Stad doordat wij het aan huis overhandigen, als je dat wil natuurlijk (foto's zijn mogelijk). Ook signeren en be-tekenen wij het boek of krijg je deze handtekening e/o unieke tekening op een speciale Surrealinea-briefkaart.

Het boek betalen kan direct via Tikkie of via bankbetaling binnen 14 dagen.

 

Boek bestellen, afspraak maken voor Personal Meet & Greet of meer weten?

Mail je naam en adres en geef aan of je a) een gesigneerd exemplaar wil en of b) dat je wil dat wij het boek persoonlijk aan je komen overhandigen met een korte "Meet & Greet".

Mail Sebastiaan via: sjlaghina@gmail.com

Of SMS/App via:  06 - 28 236 751

Zijn andere Nieuwlanders ook pioniers in Surrealinea - De Zwevende Stad? Wij hopen jullie te mogen begroeten als medereizigers.

Met hartelijke groet, ook namens illustrator Thymen,

 

Sebastiaan Aghina

Geplaatst op 4 maart 2020, 09:53 uur
Deel dit:
Aangeboden door