Succesvol afgerond
Te huur aangeboden

Te huur: ruime eengezinswoning in Nieuwland!

Vastgoed
Aanbieder 
Tien voor Wonen
Beschrijving

Op een leuke plek in de wijk Nieuwland ligt deze ruime en goed onderhouden eengezins huurwoning in Amersfoort (hoekwoning/eindwoning) met drive in garage (ca. 15 m²). De woning ligt aan het water, heeft een parkeerplaats op eigen terrein, een balkon op de eerste verdieping en een groot terras (vlonder) waar het heerlijk vertoeven is. Scholen, winkelcentrum, speelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken.

INDELING
Begane grond:
Ruime hal met meterkast en doorgang naar inpandige garage, traphal alwaar men toegang heeft (vaste trap) tot de eerste verdieping en naar de ruime (woon)keuken (ca. 14 m²) voorzien van diverse apparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en koelkast). Vanuit de keuken heeft men toegang tot het grote terras aan het water. In de keuken is het heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Ruim toilet met fontein.
 
1e verdieping:
Ruime en lichte woonkamer (ca. 40 m²) met aan achterzijde (noordzijde) een Frans balkon welke geopend kan worden met een deur. Aan de voorzijde (zuidzijde) ligt een balkon (ca. 5 m²) waar een tuinset staat en je al snel buiten kunt zitten omdat er een overkapping is. Vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping:
Ruime ouderslaapkamer (ca. 14 m²), nette inpandige badkamer (geheel betegeld) met ligbad, douchecabine en vaste wastafel, apart toilet op 2e verdieping, 2 slaapkamers (respectievelijk 9 en 10 m² ). C.v. ruimte alwaar aansluiting voor wasmachine en eventueel droger.
De woning is voorzien van mechanische ventilatie. De woning ziet er keurig en goed onderhouden uit. Kortom u kunt er zo in!

Op zoek naar een Huurwoning in de wijk Nieuwland in Amersfoort, dan is deze huurwoning  aan de Waterscheerling in Amersfoort wellicht iets voor u!


Kenmerken:
– totale woonoppervlakte 150 m²;
– alle wanden en plafonds zijn in wit gespoten en zien er goed uit;
– de woning wordt gestoffeerd (raambekleding, laminaat en vloerbedekking) opgeleverd. In de slaapkamers is nieuw laminaat aangebracht en op de trappen nieuwe vloerbedekking!;
– parkeren op eigen terrein;
– ruim terras op het noorden en balkon op het zuiden;
– bouwjaar 1999;
– recent buiten geschilderd.

Huurvoorwaarden:
– Huurprijs: € 1.175,- per maand exclusief G/W/E voor gestoffeerde verhuur;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurtermijn bedraagt minimaal 2 jaar (eventuele verlenging in overleg met eigenaar);
– Waarborgsom bedraagt 3 maanden huur;
– Beschikbaar per 16 juli 2018.

Geplaatst op 20 juni 2018, 11:36 uur
Deel dit: