Vacature/hulpvraag

Creatief en handig met de naaimachine mensen-mens

Geplaatst op 13 februari 2020, 10:13 uur

We zijn super trots op onze vrijwilliger van het Naaiatelier, die na het leren van de taal, elders een een stage plek heeft gevonden. Daarom zijn we nu op zoek naar jou! Een nieuwe vrijwilliger die handig is met de naaimachine en het leuk vindt om dit aan anderen te leren. Er worden ook kleine herstelklusjes gedaan voor wijkbewoners die dit zelf niet kunnen. 

Het Naaiatelier is iedere vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Maar mocht jou een andere ochtend beter uitkomen is dat bespreekbaar.

Deelname aan het Naaiatelier is gratis. Voor materiaal vragen we een vrijwillige bijdrage. Er zijn naaimachines aanwezig. Deelnemers gaan gezamenlijk aan het werk met verstellen of eigen nieuwe creaties. Ervaring is daarbij niet noodzakelijk, wel plezier. Kleine kinderen zijn welkom, maar ouders zijn wel zelf verantwoordelijk. 

Wijk bewoners die een kleine reparatie klus hebben, mogen vragen of dit door het naaiatelier gerepareerd kan worden. Voor meer informatie: Carolien van Middelaar - contact.deherberg@gmail.com

https://www.amersfoortnu.nl/ reader/59545/973066/welkom- ieder-met-een-naaiklusje- naaiatelier-voorkomt-weggooien

 

Organisatie
Ontmoetingscentrum De Herberg
contactpersoon
Carolien van Middelaar
Ingangsdatum
Per direct
herhalend
Wekelijks, behalve schoolvakanties
Illustration
 
Deel dit: